Wat kunt u verwachten van een behandeling bij FysioFeike!

Wanneer u last heeft van bijv. uw rug, nek of schouders dan wilt u hier zo snel mogelijk van af! Loop daarom niet langer door met uw klachten, maar maak een afspraak dan gaan wij er samen voor zorgen dat u snel van uw klachten af bent! 


We beginnen altijd met een intake welke bestaat uit een screening om te kijken of u bij mij aan het juiste adres bent gevolgd door een vraaggesprek om uw klachtenbeeld in kaart te brengen.

Na de intake starten we met een lichamelijk onderzoek, hierbij wordt oa gekeken naar de beweeglijkeid van uw gewrichten en naar uw houding.

Aan de hand van het onderzoek wordt met u besproken of, en wat FysioFeike voor u kan betekenen. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld en zorgen wij er samen voor dat u geen of minder klachten ervaart in het dagelijks leven. 

Naast de behandeling is het ook de bedoeling dat u zelf aan de slag gaat met oefeningen thuis, dit om de kans op het terugkeren van de klachten te verminderen en de klachten op lange termijn te onderhouden. FysioFeike werkt met een handige app waarin u uw persoonlijke oefenprogramma kunt vinden!

 

Bij FysioFeike heeft u binnen 24 uur een afspraak, neem snel contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedankt voor de inzending!