Over Feike

Van kleins af aan was Feike geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Feike: “Ik stelde mezelf vragen als “hoe kan het dat je pink zomaar beweegt?” of “welke spieren gebruik je allemaal om te kunnen lopen?”.Die interesse had ik altijd al. De keuze om later fysiotherapie te gaan studeren, was dan ook niet heel moeilijk”. In haar studieperiode werd Feike Miss Overijssel 2011. Een hele mooie en leerzame tijd, waarin ze ook meer leerde over het ondernemerschap. “Ik droomde altijd al over een eigen praktijk. Maar door deze ervaring wist ik het zeker: mijn eigen praktijk moet een fijne, kleinschalige praktijk zijn met een mooie uitstraling. En een tikkeltje glamour”

Na afronding van haar HBO-studie werkte Feike als fysiotherapeut bij verschillende praktijken. Toch merkte ze dat dit niet is wat ze wilde. “Ik kon mijn werk als fysiotherapeut goed doen, maar ik wilde graag nog meer kunnen. Daarom begon ik in 2015 een masterstudie manuele therapie aan de SOMT University. Deze specialisatie opleiding rondde ik succesvol af”. Op 1 Maart 2020 opende Feike haar eigen praktijk in Enter, en naast het runnen van haar eigen praktijk is Feike ook werkzaam als gespecialiseerd fysiotherapeut bij Jeroen van der Weide in Oldenzaal. 

 

FysioFeike is er voor iedereen die klachten heeft aan het houdings/bewegingsapparaat!


Ben jij al eens bij een manueeltherapeut geweest?

Als manueeltherapeut heb ik mij verder verdiept in kennis en klinisch redeneren, essentiele onderdelen om kwaliteit te kunnen leveren. FysioFeike is er voor iedereen die klachten heeft aan het houdings/bewegings apparaat en daardoor beperkingen ervaart tijdens activiteiten in het dagelijks leven. Je bent welkom voor een intake om te kijken wat ik voor je kan betekenen. FysioFeike is gevestigd in Enter, in haar praktijk heerst een fijne en rustige sfeer waar je je direct op je gemak voelt. Wist u ook dat het mogelijk is dat FysioFeike bij u aan huis of op locatie komt? 

 

Waarom is FysioFeike meer dan alleen Fysiotherapie?


FysioFeike is te herkennen aan de persoonlijke benadering en het is kleinschaliger dan bij een reguliere praktijk. Bij FysioFeike is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast verschillende hands-on technieken voor het optimaliseren van de beweeglijkheid van de gewrichten, is een belangrijk onderdeel van de behandeling het doen van oefeningen, om ook op de lange termijn je klachten te onderhouden en om de kans op het terugkeren van de klachten te verminderen. FysioFeike geeft veel aandacht aan de juiste uitvoering van de oefeningen. En coacht daar waar nodig.

Dus wil jij nu echt van je klachten af, en sta je open voor een gezonder en fitter leven? FysioFeike staat voor je klaar!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HeleneFrankeFotografie-13.jpg