top of page
HeleneFrankeFotografie-13_edited_edited.jpg

FysioFeike

"Als manueel therapeut ben ik gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van fysieke klachten. De vraag waarom het lichaam niet in staat is om zelf te herstellen vind ik interessant, ik heb een persoonlijke aanpak met veel aandacht voor de mens achter de klacht.

Samen aan de slag voor een gezonder en fitter leven zonder beperkingen in het dagelijks leven, dat is mijn drive!" 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn verhaal

Van kleins af aan was Feike geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Feike: “Ik stelde mezelf vragen als “hoe kan het dat je pink zomaar beweegt?” of “welke spieren gebruik je allemaal om te kunnen lopen?”.Die interesse had ik altijd al.

De keuze om later fysiotherapie te gaan studeren, was dan ook niet heel moeilijk”.

In haar studieperiode werd Feike Miss Overijssel 2011. Een hele mooie en leerzame tijd, waarin ze ook meer leerde over het ondernemerschap. “Ik droomde altijd al over een eigen praktijk. Maar door deze ervaring wist ik het zeker: mijn eigen praktijk moet een fijne, kleinschalige praktijk zijn met een mooie uitstraling. Waar kwaliteit voorop staat”

Na afronding van haar HBO-studie werkte Feike als fysiotherapeut bij verschillende praktijken. Toch merkte ze dat dit niet is wat ze wilde. “Ik kon mijn werk als fysiotherapeut goed doen, maar ik wilde graag nog meer kunnen. Daarom begon ik in 2015 een masterstudie manuele therapie aan de SOMT University. Deze specialisatie opleiding rondde ik succesvol af”. Op 1 Maart 2020 opende Feike haar eigen praktijk in Enter, en naast het runnen van haar eigen praktijk is Feike ook werkzaam als gespecialiseerd fysiotherapeut bij Jeroen van der Weide in Oldenzaal. 

WhatsApp Image 2020-03-02 at 19.40.12 (2).jpeg
bottom of page