top of page

Behandeltraject

Hoe ziet een behandeltraject bij FysioFeike eruit? 

HeleneFrankeFotografie-27%20(1)_edited.jpg

Screening

We beginnen altijd met een intake welke bestaat uit een screening om te kijken of je bij mij aan het juiste adres bent.

2

Anamnese

Tijdens dit vraaggesprek brengen wij je klachtenbeeld volledig in kaart. We gaan verder in op je gezondheidsklachten zoals de aard, de lokalisatie, het beloop, de intensiteit en de samenhang van symptomen en tekens evenals uw verwachtingen over de oplossing. 

3

Lichamelijk onderzoek

Na de intake starten we met een lichamelijk onderzoek, hierbij wordt oa gekeken naar de beweeglijkheid van de gewrichten en naar je houding.

Aan de hand van het lichamelijk onderzoek wordt met jou besproken wat de oorzaak is van je klachten en wat FysioFeike voor jou kan betekenen.

4

Behandeling

Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld en zorgen wij er samen voor dat je geen of minder klachten ervaart in het dagelijks leven. 

Tijdens de behandeling worden er verschillende mobilisatie en manipulatie technieken toegepast om de beweeglijkheid van je gewrichten, spieren, zenuwen etc te optimaliseren. 

Naast de behandeling is het ook de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat met oefeningen thuis, dit om de kans op het terugkeren van de klachten te verminderen en de klachten op de lange termijn te onderhouden. FysioFeike werkt met een handige app waarin je je persoonlijke oefenprogramma kunt vinden!

Let's Work Together

Samen aan de slag voor een gezonder en fitter leven zonder beperkingen in het dagelijks leven!!

bottom of page